Siirry pääsisältöön

Fixu-autopesu

Pohjakerros

Fixupesu logo

Avoinna

  • Ma - Pe 09 - 19
  • La 10 - 17
  • Su 12 - 16

Fixumpaa autopesua! Auto kiiltäväksi helposti ja nopeasti, vaikka kaupassakäynnin yhteydessä. Käytämme laadukkaita ja ympäristöystävällisiä pesuaineita, jotka yhdistämme hellävaraiseen käsinpesuun korkealaatuisen ja pitkäkestoisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Autopesut:

Ammattitaitoinen tiimimme huolehtii autostasi perusteellisilla pesuilla, jotka poistavat lian, pölyn ja teiden jäämät. Käytämme ainoastaan laadukkaita pesuaineita, jotta autosi puhdistuu tehokkaasti hellävaraisen käsinpesun turvin. Tarjoamme myös tehokasta talvipesua, joka poistaa autostasi tiesuolat. Talvipesu perustuu tehokkaan liuotusaineen käyttöön.

Vahaukset:

Haluatko suojata autosi maalipintaa ja saada sen kiiltämään? Tarjoamme laadukkaita vahaustöitä, jotka auttavat suojelemaan maalipintaa sään ja liikenteen rasituksilta samalla, kun se antaa autollesi upean kiillon.

Renkaanvaihdot:

Renkaiden vaihto kausittain on tärkeä osa turvallista ajamista. Voit luottaa meihin renkaiden vaihdon suhteen, olipa kyseessä kesärenkaiden vaihto talvirenkaisiin tai päinvastoin. Takaamme nopean ja ammattitaitoisen palvelun.

Rengashotelli:

Tila- ja säilytystilan puute ei enää ole ongelma. Tarjoamme renkaiden säilytyspalvelua, jossa huolehdimme renkaistasi vuodenajan vaihtuessa. Ne säilytetään asianmukaisissa olosuhteissa, jotta ne säilyttävät suorituskykynsä.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja siksi pyrimme aina tarjoamaan korkealaatuisia palveluita kilpailukykyiseen hintaan. Olemme ylpeitä siitä, että voimme auttaa sinua pitämään autosi hyvässä kunnossa ja loistavassa ulkonäössä. Ota meihin yhteyttä tai poikkea paikan päälle, niin autamme mielellämme kaikissa autonhoitoon liittyvissä tarpeissasi.

Voit varata ajan verkosta tai tulla paikan päälle!